Revision og rådgivning til andelsboligforeninger

Hos Schantz Revision A/S hjælper vi andelsboligforeninger med regnskab og en lang række områder. Vi har mange års erfaring med at yde kvalificeret og professionel rådgivning til forskellige typer af andelsboligforeninger. Vi har også stor erfaring med at varetage forskellige konkrete økonomiske opgaver for disse andelsboligforeninger. Det er med til at sikre, at de andelsboligforeninger vi arbejder sammen med, får den bedste hjælp og rådgivning.

Hjælp til andelsboligforeninger på mange områder

Vi hjælper og rådgiver andelsboligforeninger på flere forskellige økonomiske områder. Vores primære opgaver har dog at gøre med:

  • Udarbejdelse og revision af andelsboligforeningers regnskab og årsrapport
  • Bogføringsassistance og rådgivning om bedste praksis
  • At sikre overholdelse af andelsboligloven og gældende lovgivning
  • Deltagelse i generalforsamlinger

Vi tager udgangspunkt i andelsboligforeningens behov

Hos Schantz Revision A/S yder vi kvalificeret rådgivning og varetager konkrete opgaver for andelsboligforeninger i alle størrelser. Vi har igennem mange år rådgivet og samarbejdet med mange forskellige typer andelsboligforeninger. Det har givet os et kendskab til området, der gør, at vi kan give jeres andelsboligforening den optimale rådgivning og hjælp.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres forenings nuværende situation og behov. Vores erfaring og viden betyder samtidig, at vi kender til de specifikke udfordringer, som andelsboligforeninger generelt står over for. Derfor er vores mål at give jer kompetent rådgivning og brugbare løsninger, der giver mening og skaber værdi for jer.

Stor erfaring og ekspertise vedrørende andelsboligforeninger

Vi har en gruppe af kompetente medarbejdere, der har stor erfaring og ekspertise i forhold til at rådgive og hjælpe andelsboligforeninger. Vi er altid opdaterede omkring den nyeste viden og lovgivning på området. Det gør, at vi altid kan give jer rådgivning og hjælp, der er specifikt tilpasset til jeres behov og udfordringer.

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din andelsboligforening

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din andelsboligforening med regnskab m.v., så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 86 92 75 66.