Lønadministration der giver tryghed og sikkerhed

Hos Schantz Revision A/S har vi stor erfaring med rådgivning inden for lønadministration og hjælp til varetagelse af praktiske lønrelaterede opgaver. Vi har mange års erfaring på området og har hjulpet små og store virksomheder i mange forskellige brancher. Det har givet os kompetencer og viden til at kunne levere professionel rådgivning og optimale løsninger på lønområdet. Løsninger der gør, at I trygt og sikkert kan overlade jeres lønadministration til os. Så kan I koncentrere jer mere om vigtigere aktiviteter i jeres virksomhed.

Vi tilbyder lønservice der dækker bredt

Vores medarbejdere har mange års erfaring og stor ekspertise. Den kombination gør os i stand til at hjælpe jeres virksomhed med mange forskellige opgaver inden for lønadministration. Vi hjælper blandt andet med:

  • Korrekt udarbejdelse af lønsedler og lønindberetninger
  • Overholdelse af deadlines i forbindelse med lønindberetning og –udbetaling
  • Overholdelse af gældende lovgivning

Professionel hjælp til din lønadministration

Hos Schantz Revision A/S følger vi altid den gældende lovgivning inden for lønadministration. Vores medarbejdere opdaterer løbende deres viden om de nyeste regler og love. Med denne viden og vores kompetencer på lønområdet er vi derfor i stand til at levere den bedste lønservice til jer.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomheds nuværende situation. Det gør, at vi på bedste vis kan hjælpe jer med de aktuelle lønmæssige spørgsmål og udfordringer, I står med. Det gælder både generel rådgivning om løn og praktisk hjælp til varetagelse af jeres specifikke lønopgaver. Med det udgangspunkt og løsningsfokus sikrer vi, at I får den hjælp og rådgivning, der skaber mest værdi for jer.

Kontakt os og få brugbar rådgivning og hjælp

Har du brug for professionel rådgivning eller varetagelse af bestemte opgaver inden for lønadministration, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 86 92 75 66 eller sende en e-mail til os. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi hurtigst muligt tage kontakt til dig.