Regnskabsassistance der kan ses på bundlinjen 

I Schantz Revision A/S yder vi kvalificeret og professionel rådgivning om regnskabsmæssige forhold. Vi udfører også det praktiske arbejde omkring korrekt udarbejdelse af årsrapporter.

Vi har mange års erfaring i revisionsbranchen. Det gør os i stand til at give dig og din virksomhed professionel rådgivning og hjælp til regnskabsmæssige opgaver af enhver art. Vi hjælper blandt andet med at opstille årsregnskaber og udarbejde årsrapporter, der følger årsregnskabslovens bestemmelser. Dermed garanterer vi et klart og overskueligt billede af din virksomheds årsresultat og finansielle status.

Kompetent hjælp til årsregnskaber og årsrapporter

Vores kompetenceområde dækker bredt, men vores primære opgaver er at rådgive om og hjælpe med:

  • Revision af årsregnskab
  • Udarbejdelse af årsrapporter
  • Sikre overholdelse af regnskabsmæssige krav og gældende lovgivning
  • Rådgivning om regnskabsmæssig bedste praksis

Der er forskel på virksomheder og derfor er der også forskellige regnskabsmæssige krav at efterleve. I løbet af et regnskabsår er der mange pligtopgaver, der skal udføres. Og i forbindelse med årsregnskaber og årsrapporter er der en lang række krav, der skal overholdes ifølge årsregnskabsloven.

Vi yder kvalificeret rådgivning om de specifikke regnskabskrav og -opgaver, der gælder for din virksomhed eller institution. Dermed garanterer vi at I får den bedste assistance og at I følger den gældende lovgivning på regnskabsområdet. Ønsker du konkret vejledning eller hjælp til regnskaber inden for specifikke områder, som momsregnskaber og grønne regnskaber, hjælper vi dig også med det.

Du kan regne med vores regnskabshjælp

Hos Schantz Revision A/S rådgiver vi din virksomhed ud fra en overordnet plan og med målrettet fokus. Samtidig hjælper vi også med specifikke dagligdagsopgaver, der relaterer sig til korrekt udarbejdelse af din virksomheds regnskaber. Det gør det i sidste ende nemmere for alle parter.

Vi yder kvalificeret rådgivning, og vi sørger for, at du får brugbare løsninger, der giver resultater som din virksomhed kan se på bundlinjen.

Rådgivning og assistance fra erfarne medarbejdere

Vores erfarne medarbejdere har brede kompetencer og et indgående kendskab inden for regnskabsområdet. De hjælper med generel regnskabsrådgivning, men også med meget specifikke og komplicerede regnskabsforhold. Vi er altid opdateret om de nyeste ændringer inden for regnskabsområdet, og vi følger selvfølgelig den gældende lovgivning. Derved sikrer vi, at din virksomhed altid efterlever den gældende regnskabsmæssige lovgivning og bedste praksis.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kan din virksomhed eller institution bruge professionel og kompetent regnskabshjælp, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 92 75 66 eller send os en e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.