Om Schantz Revision A/S

Hos Schantz Revision A/S får du altid professionel og kompetent rådgivning og hjælp. Vi løser på bedste vis dine udfordringer og opgaver omkring revision, regnskaber, skat og meget andet.

Vi har eksisteret i næsten 40 år, og det ser vi faktisk som et stort skulderklap, da vores mange kunder – både nye og gamle – vender tilbage til os år efter år. Vi har kunder i de fleste brancher, fra små enkeltmandsvirksomheder til institutioner og større selskaber.

Vores gruppe af erfarne medarbejdere består af godkendte revisorer og andre kvalificerede medarbejdere på vores kontor midt i Solbjerg. Vi har en stor faglig stolthed og arbejder efter de højeste internationale standarder.

Vi hjælper alle

Vi har arbejdet sammen med kunder inden for mange forskellige brancher. Dermed kender vi til de fleste områders særlige udfordringer, men også muligheder. Vores erfaring og ekspertise gør, at vi kan hjælpe med blandt andet:

Du skal føle dig hjemme

Vi er rummelige og gør ikke forskel på vores kunder. Vi ønsker, at vores kunder føler sig specielle og opfatter os som mere end bare deres revisionsfirma. Vi husker vores kunder, og vi ønsker, at vores kunder føler sig glade og tilfredse. Derfor lægger vi stor vægt på nærvær og engagement, og du vil altid opleve en afslappet og behagelig stemning hos os. Det er dog ikke noget der forhindrer, at vi stadig giver dig professionel og kompetent rådgivning og hjælp.

Udgangspunktet er din situation

Vi tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds situation, baggrund og behov, så vi på bedste vis kan løse jeres problemer og opgaver.

Når du indgår et samarbejde med os, får du ikke kun en professionel samarbejdspartner. Vi vil også være din rådgiver og sparringspartner, der går længere end bare at håndtere opgaver og løse udfordringer. Vi ønsker at give dig aktiv rådgivning, så du får et godt beslutningsgrundlag. Samtidig er vi proaktive, så vi kan forebygge udfordringer i din virksomhed, inden de opstår.

Vores mål er, at du oplever en arbejdsproces og et resultat, som går ud over, hvad der forventes. Det skaber det bedste resultat og den største tilfredshed.

Vi vil gerne hjælpe dig

Er du interesseret i at høre mere om vores rådgivningsydelser, og hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os så vi kan tage en uforpligtende snak. Vores møder foregår efter din kalender – og der er også plads til aftenmøder. Og hos os er første møde selvfølgelig uden beregning.

Ring til os på 86 92 75 66 eller send en e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at besøge os på vores kontor i Solbjerg beliggende tæt på Odder, Skanderborg, Århus og Horsens.