Professionel revision 

Vi har næsten 40 års erfaring inden for revision, der er én af vores primære kompetencer. Vi varetager revisionsopgaver og yder professionel og kvalificeret revisionsrådgivning til virksomheder og institutioner.

Vi har et team af dygtige registrerede revisorer. Fælles for dem alle er, at de har mange års erfaring, stor ekspertise og viden samt et indgående kendskab til revisionsbranchen.

Vi har gennem tiden hjulpet mange virksomheder med revision og rådgivning. Vi står altid klar med professionel rådgivning og håndterer hovedsageligt vores revision i lokalområdet Aarhus, Horsens, Skanderborg og Odder 

Revision der spænder bredt

Hos Schantz Revision A/S udfører vi altid vores revision efter god revisionsskik, der følger den gældende lovgivning. Vi håndterer på professionel vis mange forskellige revisionsopgaver. Inden for revisionsområdet består vores primære opgaver blandt andet af:

  • Udarbejdelse af årsrapporter
  • Revision af årsregnskaber
  • Rådgivning omkring god regnskabspraksis
  • Håndtering og løsning af regnskabsmæssige forhold
  • Generel rådgivning og vejledning på regnskabsområdet

Vi opfatter ikke kun os selv som din rådgiver, men også som bindeled i den finansielle rapportering mellem din organisation og tilsynsmyndighederne. Vi sikrer derfor, at din virksomheds eller institutions årsregnskaber og årsrapporter overholder gældende lovgivning og krav.

Vi fokuserer på dine udfordringer – nu og i fremtiden

Vi yder altid professionel rådgivning og hjælp. Vi har en proaktiv og problemløsende tilgang til vores rådgivning og håndtering af revisionsopgaver. Vores fokus er nemlig ikke kun at løse dine nuværende regnskabsmæssige problemstillinger og udfordringer. Vi har også et mål om at forebygge fremtidige problemer for jeres virksomhed. Det sker gennem professionel rådgivning og revision, der ender ud i brugbare løsninger og konkrete forbedringer.

Revisorer med solid erfaring og ekspertise

Vores gruppe af kvalificerede revisorer er altid opdateret om den nyeste udvikling og lovgivning på området. De har mange års erfaring med revision hos forskellige typer af virksomheder. Det har givet os stor ekspertise og detaljeret indsigt og kendskab til mange forskellige brancher. Derfor er vi også i stand til at identificere din organisations behov og udfordringer og rådgive ud fra jeres situation. Det betyder, at vi kan garantere jer professionel og kvalificeret rådgivning og hjælp, der skaber værdi for jer.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har din virksomhed brug for rådgivning eller konkret hjælp til revision? Eller står du og mangler en erfaren registreret revisor tæt på Odder, Århus og Horsens. Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 86 92 75 66 eller sende os en e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.