Medarbejdere der gør en forskel

Hos Schantz Revision A/S har vi mange kompetente medarbejdere. De har alle stor erfaring i revisionsbranchen og stærke kompetencer inden for deres specifikke arbejdsområder, som revision, bogføring, regnskaber, skat og rådgivning.
Vores medarbejdere afspejler på bedste vis, hvad vores revisionsfirma står for: professionalisme, erfaring og ekspertise kombineret med et personligt præg af nærvær og indlevelse i alle vores kunder.

Registreret revisor Susanne Svensgaard

Susanne Svensgaard

Registreret revisor, Partner
ss@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 40438487

Susanne er registreret revisor og arbejder med flere forskellige områder i firmaet. Hun hjælper blandt andet vores kunder i forbindelse med revision, årsregnskaber, bogføring, skat og rådgivning. Hun glæder sig over, at vores kunder føler de hos os får tryghed og en kompetent problemløser og sparringspartner. Ifølge hende kendetegnes vores firma ved nærvær og engagement, tryghed, faglighed og ansvarlighed.

Registreret revisor Tanja Vilsen

Tanja Vilsen

Registreret revisor, Partner
tv@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 25321076

Tanja er registreret revisor og har adskillige års erfaring i branchen, hvor hun primært arbejder med revision, omstruktureringer og budgetter. Ifølge hende skiller firmaet sig ud fra andre på flere områder: den store erfaring og lange historie, det store fokus på hver enkelt kunde samt evnen til at være sparringspartner og problemløser.

Registreret revisor Britt Larsen


Britt Balslev Larsen

Registreret revisor, Partner
bl@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 40895724

Britt er registreret revisor og har mange års erfaring i revisionsbranchen. Hun hjælper mange af vores kunder med blandt andet revision og skatteoptimering. Hun glæder sig over, at vores firma fungerer som en sparringspartner, der er med til at skabe tryghed for vores kunder og sikre, at opgaverne klares på den mest hensigtsmæssige måde.

Registreret revisor John Schantz

John Schantz

Registreret revisor
js@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 86927666

John er registreret revisor og har mange års erfaring i revisionsbranchen. Ifølge ham er det vigtigt, at vi giver vores kunder god rådgivning og sparring, så de får solide beslutningsgrundlag og løsninger. Et væsentligt kendetegn ved vores firma er, at vores medarbejdere har stor erfaring og viser nærvær og engagement i vores kunder og deres udfordringer og behov.

Registreret revisor Mik Nielsen

Mik Nielsen

Registreret revisor
mn@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 22335208

Mik er registreret revisor og har over 25 års erfaring i branchen. Han tager sig primært af kunder som opholdssteder og botilbud og hjælper med skatteplanlægning, efterlevelse af regler, revision, budgettering og regnskaber. Ifølge ham er vores firma kendetegnet ved at være en stabil samarbejdspartner.

Revisorassistent Hanne Leander

Hanne Leander

Revisorassistent
hl@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 26315302

Hanne har været en af firmaets kompetente revisorassistenter igennem mange år. Hun tager sig af flere forskellige områder, men primært bogføring, momsopgørelser, personlige regnskaber og skatteopgørelser. Hanne kan godt lide de mange afvekslende arbejdsopgaver for vores mange forskellige kunder. Hanne er meget engageret i vores kunder og sætter en ære i, at yde en god kundeservice.

Merkonom Ingelise Brandt

Ingelise Brandt

Revisorassistent
ib@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 26315301

Ingelise har været ansat i firmaet siden 1986. Ingelise er uddannet merkonom og håndterer flere forskellige opgaver for vores kunder. Hun hjælper blandt andet vores mange kunder med bogføring, moms og personlige regnskaber.

HD Anne Marie Løcke

Annemarie Løcke

Revisorassistent, HD (R)
al@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 61706372

Annemarie er uddannet HD-R revisor med flere års erfaring. Hun tager sig blandt andet af forskellige opgaver inden for revision af virksomheder og institutioner og hjælper vores kunder med at få et bedre økonomisk overblik. Hun nyder engagementet og den gode kontakt hun får til kunderne, samt det store indblik, der fås ved at arbejde med forskellige kundetyper.

Revisorassistent Benthe Schantz

Benthe Schantz

Revisorassistent
bs@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 40917566

Benthe er revisorassistent og én af de mest erfarne i firmaet, da hun har været hos os siden 1978. Hun har i mange år lavet regnskaber for vores kunder, men er nu fortrinsvis gået over til at klare bogføring for dem, hvilket finder sted ude hos virksomhederne selv.

Revisorassistent Daniel Christensen Frandsen

Daniel Christensen Frandsen

Revisorassistent
df@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 26315305

Tekst om Daniel

Bogholder Kirsten Sørensen

Kirsten Sørensen

Bogholder
ks@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 26315306

Kirsten er en af firmaets kompetente bogholdere, der tager ud og hjælper vores kunder med bogføring og lønindberetning. Hun synes, det er spændende at komme ud til kunderne og være en del af deres hverdag og være med til at skabe større økonomisk tryghed for dem.

Bogholder Pia Jensen

Pia Jensen

Bogholder
pj@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 30256926

Pia har 25 års erfaring som bogholder og blæksprutte. I hendes arbejde som sparringspartner til vores opholdssteder og botilbud, gør hun en direkte forskel for vores kunders hverdag. Hendes erfaring og store empati for andre mennesker, gør at vores kunder altid føler sig velkomne og får en service ud over det sædvanlige.

Bogholder Lise Lotte Gylling

Lise Lotte Gylling

Bogholder
lg@schantzrevision.dk
Direkte tlf. nr.: 29610572

Lise Lotte er uddannet inden for handel og kontor og har over 20 års erfaring med bogholderi og løn. Hun hjælper mange af vores kunder med bogføring og lønafregning ude hos dem selv. Hun nyder den afvekslende arbejdsdag med varierende opgaver hos kunder i forskellige brancher. Ifølge hende er styrken i vores firma den store erfaring samt tætte og personlige kontakt og relation mellem os og vores kunder.