Generationsskifte i virksomhed – vi gør det nemt for dig

Hos Schantz Revision A/S har vi stor erfaring med generationsskifte i virksomhed og omstrukturering af selskaber. I forbindelse med et generationsskifte kan vi derfor sikre en optimal overdragelsesproces. Det sker gennem professionel rådgivning og ekspertise fra vores erfarne medarbejdere på området.

Generationsskifte i virksomhed få kompetent rådgivning

I forbindelse med virksomhedsoverdragelser ved et generationsskifte har vi kompetencer til at rådgive og varetage konkrete opgaver. Vores primære opgaver på området dækker rådgivning og hjælp til:

  • Generationsskifte i henhold til gældende lovgivning
  • Virksomhedsomdannelse og overdragelse af selskaber
  • Finansiering og implementering af et generationsskifte
  • Konkret varetagelse af opgaver i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse

Slip for problemer ved et generationsskifte

Et generationsskifte er en kompliceret affære. Der kan nemt opstå uventede forsinkelser og problemer, som trækker overdragelsesprocessen i langdrag. Det kan resultere i store tab af ressourcer relateret til økonomi, tid og medarbejdere.

Det betyder derfor, at en væsentlig del af et generationsskifte handler om effektiv planlægning i god tid. En proaktiv tilrettelæggelse og indsats sikrer den mest optimale overdragelsesproces og en hensigtsmæssig selskabskonstruktion.

Vi har erfaringen og ekspertisen til at sikre en effektiv overdragelse, der giver færre udfordringer og problemer for din virksomhed. Det reducerer derfor risikoen for, at der opstår forsinkelser og uventede problemer. For din virksomhed betyder det mindre besvær, bedre udnyttelse af jeres ressourcer og en optimal overdragelsesproces.

Medarbejdere med erfaring og ekspertise i generationsskifte

Vi har flere medarbejdere, der har erfaring og kompetencer, som gør dem i stand til at rådgive og hjælpe din virksomhed bedst muligt i forbindelse med et generationsskifte. Vores erfaring med overdragelsesprocessen i forbindelse med et generationsskifte har givet os indsigt og kendskab til forskellige virksomhedstyper. Denne viden gør, at vi kender til specifikke udfordringer og krav i forbindelse med en overdragelse. Det betyder i sidste ende, at vi giver din virksomhed den optimale rådgivning og hjælp.

Vi står klar med kvalificeret rådgivning til din virksomhed

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed i forbindelse med en generationsskifte eller omstrukturering. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan tilbyde dig professionel rådgivning og vejledning. Du kan ringe til os på 86 92 75 66 eller sende os en e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.