Lønsumsafgift – få fagkyndig hjælp til forståelse og beregning

Hos Schantz Revision A/S tilbyder vi kompetent rådgivning om lønsumsafgift samt praktisk hjælp til specifikke opgaver. Vi har mange års erfaring med spørgsmål og opgaver vedrørende lønsumsafgift. Vi kan derfor tilbyde jer den hjælp, I har brug for, så I får brugbare løsninger.

Professionel hjælp til lønsumsafgift

”Hvad er lønsumsafgift?” og ”Skal jeg betale lønsumsafgift?” er bare nogle af de mange spørgsmål virksomheder, foreninger og fonde ofte står med. Forståelse af lønsumsafgift og korrekt lønsumsafgiftsberegning er nemlig ikke altid så lige til.

Lønsumsafgift skal svares af virksomheder, der har salg af momsfrie ydelser og varer, f.eks. inden for sundhedspleje, finansiel virksomhed, undervisning og kultur. Som virksomhed eller organisation kan du sagtens have ydelser og varer, der er omfattet af lønsumsafgift, mens andre ikke er omfattet. Det gælder for blandt andet virksomheder, organisationer, fonde og foreninger. Hos John Schantz A/S hjælper vi jer med at forstå, om I er omfattet af lønsumsafgift samt jeres grundlag for beregning af lønsumsafgift. Så sikrer vi, at I betaler den korrekte lønsumsafgift.

Vores medarbejdere har gennem årene leveret kompetent hjælp til en lang række virksomheder og foreninger i mange forskellige brancher. Vi opdaterer løbende vores viden og kompetencer på området og kender derfor til de nyeste regler og love. Vi har kompetence og har stor erfaring til at forstå jeres specifikke situation og behov, og I får derfor den optimale rådgivning om betydningen af lønsumsafgift for jer.

Vi hjælper jer på mange områder

Lønsumsafgift kan være en kompliceret sag og lede til mange spørgsmål og specifikke udfordringer. Lovgivningen inden for området samt metoderne der anvendes til korrekt lønsumsafgiftsberegning kan nemlig variere ud fra aktiviteter og brancher. Derfor står vi klar med kompetent rådgivning og hjælp til jer om blandt andet:

  • Generel forståelse af lønsumsafgift
  • Korrekt lønsumsafgiftsberegning
  • Overholdelse af gældende lovgivning samt frister for betaling af lønsumsafgift
  • Planlægning af aktiviteter og forhold til minimering af lønsumsafgift

Kontakt os for rådgivning eller praktisk hjælp

Er du i tvivl, om du er omfattet af lønsumsafgift, eller har du måske brug for praktisk hjælp til korrekt lønsumsafgiftsberegning? Så er du meget velkommen til at kontakte os på 86 92 75 66 eller sende en e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så vil vi  hurtigst muligt kontakte dig.