Professionel regnskabshjælp

Hos Schantz Revision A/S tilbyder vi kvalificeret regnskabshjælp og bogføringsassistance på flere forskellige områder. Vores kompetente og specialiserede medarbejdere har mange års erfaring i at tilbyde regnskabshjælp og rådgive om bogføringsmæssige forhold. Vi kan også håndtere den daglige bogføring for både små og store virksomheder. Så kan I bruge jeres dyrebare tid på andre opgaver og områder i jeres virksomhed, mens I trygt overlader bogføringsarbejdet til os.

Regnskabshjælp og bogføring der giver overblik

Schantz Revision A/S hjælper jeres virksomhed med bogføringsmæssige forhold og spørgsmål. Vi giver jer et klart og detaljeret overblik over jeres daglige drift og økonomiske situation. På den måde kan vi i fællesskab optimere jeres virksomheds økonomi.

Vores bogholderteam består af en erfaren gruppe af kompetente medarbejdere og uddannede bogholdere. En del af deres arbejde består i at rejse rundt i landet og hjælpe små og store virksomheder med bogføringsassistance og regnskabshjælp. Nogle af de område vi rådgiver om og assisterer med er blandt andet:

  • Administrative økonomiske opgaver
  • Bogføring
  • Regnskabshjælp
  • Lønindberetning
  • Momsangivelse
  • Fakturering

Én eller flere dele – vi klarer det hele inden for bogføring

Vi kan tilbyde jer hjælp og rådgivning om enkelte bogførings- eller regnskabsmæssige opgaver. Vi kan også levere en samlet pakkeløsning med forskellige ydelser, der tager hånd om flere aspekter i jeres virksomhed. Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomheds behov og ønsker. Vi lytter til jer, så vi sammen kan skabe en tilpasset løsning, der optimerer jeres virksomhed. Målet er en løsning, som alle er tilfredse med. Så kan I nemlig bruge mere tid på dét, der virkelig betyder noget for jer og jeres virksomhed.

Inden for bogføring og regnskabshjælp kan vi også være behjælpelige med rådgivning, f.eks. om valg af bogføringssystemer eller bogføringsprogrammer. Hver især kan de effektivisere jeres daglige bogføringsarbejde og gøre det nemmere og mindre tidskrævende for jer.

Lad os klare bogføringen og få mere tid til dét der er vigtigst

Bogføring kan være en uoverskuelig, besværlig og kompliceret opgave at håndtere, og der kan nemt blive brugt mange af virksomhedens timer og ressourcer på dette område. Vi hjælper og rådgiver jer derfor med jeres bogføringsopgaver, og gennem kompetent rådgivning klæder vi jer samtidig på, så I kan klare en mindre eller større del af bogføringen selv. Det vil gøre jeres arbejde mere effektivt og overskueligt, så I kan bruge flere af jeres ressourcer på andre områder i jeres virksomhed.

Mangler I kompetent og erfaren regnskabshjælp eller bogføringsassistance så kontakt os gerne. Du kan ringe til os på 86 92 75 66 eller sende os en e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt.