Revision og økonomisk rådgivning til opholdssteder og botilbud

Schantz Revision A/S har udviklet et specielt koncept med fokus på opholdssteder og botilbud. 

Dybdegående kendskab til området

Med mange års erfaring i revisionsbranchen har vi hjulpet mange forskellige opholdssteder og botilbud. Derfor kan vores erfarne medarbejdere tilbyde professionel og kompetent økonomisk rådgivning og hjælp til alle typer opgaver.

Vores erfaring har givet os kompetencer og ekspertise til at kunne assistere med administrative opgaver i det omfang der ønskes. Dermed kan vi i fællesskab sikre, at I sparer tid og ressourcer på de økonomiske opgaver. Det skaber mulighed og råderum for, at I i stedet kan fokusere endnu mere på at gøre dét, I er bedst til.

Vores kompetencer dækker bredt

Hos Schantz Revision A/S har vi et indgående kendskab til lovgivning vedrørende økonomi for opholdssteder og botilbud. Basisydelsen er naturligvis revision og indrapportering af regnskaber, men med mange års erfaring har vi en samlet viden, som giver en samlet vifte af ydelser:

  • Revision og regnskabsudarbejdelse med rapportering til tilsynsmyndigheden
  • Assistance med budgettering og budgetopfølgning
  • Bogføring som efter aftale kan foregå hos jer
  • Økonomirapportering til ledere og bestyrelser
  • Deltagelse i bestyrelsesmøder
  • Generel økonomisk rådgivning for opholdssteder og botilbud

Vi tager udgangspunkt i jeres situation og behov

Vi kan tilbyde totalløsninger, der fokuserer på jeres specifikke behov og ønsker. Vi arbejder altid med udgangspunkt i jeres situation, og vi ønsker at kende jer så godt som muligt. Det er nødvendigt for, at vi kan tage de bedste beslutninger for jer og give jer den bedste og mest professionelle rådgivning og hjælp. På den måde kan vi sammen kan nå mod det fælles mål at løse jeres økonomirelaterede udfordringer. Så får I også bedre mulighed for at bruge jeres tid og ressourcer mere effektivt på andre opgaver.

Få proffesionel hjælp og rådgivning om botilbud og opholdssteder

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med professionel rådgivning og hjælp, så ring til os på 86 92 75 66. Du kan også tage direkte kontakt til: John Schantz (js@john-schantz.dk) og Mik Nielsen (mn@john-schantz.dk).