Bogholder søges

En stor tilgang af kunder samt nye arbejdsopgaver gør det nødvendigt at forstærke teamet af medarbejdere.

Vi søger en engageret og positiv medarbejder med erfaring indenfor bogføring.

Kunne du tænke dig at være medarbejder hos Schantz Revision A/S, kan vi tilbyde:

Spændende og varierende arbejdsopgaver indenfor bogføring. Opgaverne udføres både her på kontoret og ude hos vores kunder. Du vil i stor udstrækning selv være med til at tilrettelægge hverdagen.

Vi er et godkendt revisionsaktieselskab med 14 medarbejdere, heraf 4 godkendte revisorer.

Vores målsætning er at være en attraktiv og spændende arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på tilfredse medarbejdere og kunder, hvorfor personlig og faglig udvikling er i højsædet.

Vi kan tilbyde efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsplads og lønforhold, der matcher dine kvalifikationer.

Kan du lide at arbejde sammen med andre, er du udadvendt og har en kundevenlig indstilling, og har ovenstående fanget din interesse, er du meget velkommen til at kontakte godkendt revisor Tanja Vilsen på tlf. 25 32 10 76 eller send en ansøgning med relevante data og referencer, gerne på mail, til tv@schantzrevision.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Schantz Revision A/S

Schantz Revision A/S er etableret i 1977 og er beliggende i Solbjerg, med kort afstand til Aarhus, Odder, Skanderborg og Horsens. Vi betjener virksomheder og selskaber med revision og regnskabsudarbejdelse, bogføring, budgettering og økonomisk rådgivning, og vi har kunder inden for en bred gruppe af brancher.